Custom

De keuze uit racefietsen, mountainbikes en cyclocrossers is tegenwoordig erg groot. Vaak is er wel een fiets te vinden die bijna helemaal aan je wensen voldoet. Maar net niet 100% volstaat omdat de kleur, het design of de afmontage toch niet helemaal bevalt.
Daarom heeft Apex het Apex Customize Program ontwikkeld.

Hiermee kun je de fiets ‘a la Carte’opbouwen. Allereerst wordt er samen met jou een model en maat frame uitgezocht. Daarna komt een van de leukste aspecten, het bespreken van de kleur en het design van de fiets. Hoe wil je het frame gespoten hebben, moet hij mat of glanzend zijn en waar mogen de kleuraccenten komen. In princiepe is bijna alles mogelijk. Doordat we zelf een eigen spuiterij hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je wensen doorgeven aan onze professionele spuiters. Ook kunnen we zo de kwaliteit waarborgen. Als de kleur en het design bepaald zijn dan is de afmontage aan de beurt. Natuurlijk kijken we dan niet alleen naar de groep, maar ook naar de lengte van de zadel- en stuurpen en de breedte van het stuur. De wielen bepalen ook voor een groot gedeelte het uiterlijk van je fiets, daar besteden we dus zeker aandacht aan.

Als dit allemaal bepaald is dan gaan we aan de slag. Wanneer de fiets klaar is en je hem komt ophalen, dan wordt de fiets volledig op maat afgesteld. Kloppen de verhoudingen; staat het zadel niet te hoog of te laag, staan de schoenplaatjes goed in combinatie met de pedalen etc. Dit alles om een zo goed mogelijke houding te bewerkstelligen, zodat je het beste uit jezelf en de fiets kunt halen.